Vijf dingen die ik heb gemist

Klagen mag af en toe wel, toch? Nee, ik ben nog steeds niet 100% en ben er klaar mee, maar ik ga toch maar even op zoek naar een beetje positiviteit.

1. Een helder hoofd

Alsof het gevuld is met katoen, zo voelt het. Het is al een wonder dat ik woorden uit mijn pen krijg, maar ik heb het vermoeden dat dit niet één van de betere blog artikelen zal zijn.

2. Het vermogen om normaal adem te halen

Na meer dan een week ziek te zijn geweest ben ik het helemaal zat. Ik droom over de dag dat ik weer normaal door mijn neus kan ademen en niet van de kleinste inspanning buiten adem ben. Het virus hield me ook nog eens voor de gek door een dag te doen alsof het weg was, om de volgende dag weer dubbel zo hard terug te komen. Een leuk begin van het jaar, niet? Ach, als het zo begint kan de rest van het jaar alleen maar beter worden.

3. Energie

Echt. Ik voel me zo slap als een vaatdoek, maar heb ook zin om dingen te gaan doen. Stom, stom virus.

4. Iets anders dan thee/water/sinaasappelsap

Koffie, daar heb ik het meeste zin in en gewoon iets anders dan wat ik de afgelopen paar dagen heb gedronken. Qua eten ben ik al blij als het iets anders is dan beschuit of bouillon.

5. In de buitenlucht lopen

Ik ben zo vaak mogelijk met Sunny naar buiten geweest, maar hield het vaak niet lang vol. Terwijl ik met haar op straat liep dagdroomde ik over weer naar huis gaan en terug onder de dekens te kruipen. Ik heb mezelf een paar keer naar de supermarkt weten te slepen omdat mijn thee en honing op waren, maar verder ben ik de deur helaas niet uit geweest. Het is tijd voor een bezoekje aan het Amsterdamse Bos, waar Sunny even lekker kan rennen en snuffelen en ik kan genieten van de natuur.

Mocht jij ziek op bed liggen, beterschap! Wat is voor jou de beste manier om door de griep heen te komen? En wat had jij graag gedaan in plaats van ziek te zijn?

 

Laat een reactie achter