Sunday Summary #8 : mijn week in foto’s

Gisteren en vandaag heb ik wat werk verricht in huis; lichamelijk werk welteverstaan en laat ik dat nou niet gewend zijn. Vanavond ben ik dus moe en kan ik de woorden om een weekoverzicht te typen niet vinden. Ik laat de foto’s van afgelopen week spreken.

1. Verveelde ik me redelijk en als ik geen idee heb wat ik wil doen ga ik altijd tekenen. Soort van, want ik kan er eigenlijk niks van, haha!
2. Dronk ik geen White CafΓ© Mocha want de Starbucks is te ver weg bij me vandaan, maar wel een Starbucks die je bij de Jumbo kan kopen.
3. Gingen pa en ik naar de Hornbach om laminaat in het echt te bekijken en wist ik eindelijk welke ik wilde bestellen voor de bovenverdieping.

4. Ging ik op stap met Sunny en Geralt als modellen en maakte ik een paar mooie foto’s.

5. Lag Sunny na de wandeling zodanig in coma op de bank dat m’n moeder niet op haar eigen plek kon zitten.

6. Had Sunny ’s avonds goede trek en at ze zonder problemen haar (dieet) brokjes met sperziebonen.
7. We hadden elke dag mazzel met het weer als we gingen wandelen. We hadden zonneschijn tijdens het wandelen en net nadat we thuis kwamen begon het te regenen.

8. Gisteren en vandaag zijn mijn vader en ik begonnen aan de renovatie in het huis. In wat nu nog mijn slaapkamer is hebben we gisteren de rare plastic schrootjes van de muur gehaald, het behang eraf gehaald en vandaag heeft mijn vader het nieuwe behang aangebracht.

~~~

Hoe was jouw week?

Laat een reactie achter