Sunday Summary #7

Als ik de afgelopen week een cijfer zou geven, dan gaf ik het een 5,5. Niet geweldig, maar ook niet slecht.

Het begon goed: maandag en dinsdag startte ik enthousiast aan m’n nieuwe lifestyle changes en liep ik meer kilometers dan ooit tevoren. Ik had wat lekkere recepten gevonden die ik uit wilde proberen en samen met m’n moeder heb ik dat gedaan. Een warme kipsalade, zalmstoofpot met rijstnoedels, gebraden kip met aardappelen: simpele gerechten die ook nog eens heel erg lekker waren en zeker voor herhaling vatbaar. Daarbij dronk ik ook nog eens minstens een liter water per dag dus de nieuwe lifestyle changes gingen goed van start.

Woensdagochtend ging ik voor de grap even op de weegschaal staan en zag ik dat ik sinds zondag al een kilo kwijt was. Zoals ik het appte naar een vriendin: HOE DAN?! Ik had nog geen enkele training gedaan, was helemaal niet van plan om af te vallen en toch stond ik woensdagochtend met open mond te kijken naar de weegschaal. Kwam het alleen maar door het wandelen en water drinken? Ik geloof het nog steeds niet helemaal, maar de cijfers liegen niet.

En toen was het donderdag en voelde ik me zo slap als een vaatdoek. Ik had al ongesteld moeten zijn en de moeheid die ik voelde kwam dus daardoor. Donderdag spendeerde ik dus meer op m’n telefoon en laptop, zoekend op Pinterest naar leuke ideeën voor mijn toekomstige huis.

Vrijdag werd ik dan eindelijk ongesteld en zoals gewoonlijk was ik er weer helemaal ziek van. De eerste paar uur van de dag wilde ik er niet aan toegeven en was ik productief bezig, maar zodra ik daar klaar mee was dook ik m’n bed in en kwam er voor zaterdagochtend niet uit.

Gisteren was dag 2 van de ongesteldheid en eigenlijk een exacte kopie van de dag er voor. Even productief bezig geweest en daarna weer in bed gelegen.

Vandaag kreeg ik inspiratie om tekeningen te maken voor de inrichting van mijn huis, dus heb ik dat voor het grootste deel van de dag gedaan. Tot dusver heb ik alleen de bovenverdieping een beetje kunnen uitwerken want de grote woonkamer is moeilijker om in m’n hoofd in te richten dan ik dacht. Het blijft wel leuk om op Pinterest te kijken, maar ik schiet er op dit moment maar weinig mee op. Geduld is niet één van mijn eigenschappen en het liefst begon ik nu al met klussen: helaas duurt het nog wel even.

Het beste dat ik deze week heb gedaan? Ik heb eindelijk mijn woorden werkelijkheid laten worden en een (test) e-book gemaakt! Vrijdag heb ik mijn Story Time with Trystana verhaal afgemaakt en was ik zo geïnspireerd dat ik meteen met Canva aan de slag ging.

Is het een echt e-book? Nee.
Is het een goed verhaal? Misschien.

Ik vind het gewoon cool dat je nu de optie hebt om het in een PDF bestand te lezen in plaats van hier op m’n blog! Klik op de cover hieronder om het te bekijken/downloaden!

Laat een reactie achter