Room by room: de slaapkamer decoreren

Pinterest. Wat een geweldige website is dat toch. Ik was het eigenlijk al helemaal vergeten, maar nu ik bezig ben met ideeën verzamelen voor mijn huis zit ik er dagelijks op. Via de app op m’n telefoon of op de website zelf: ik kan zo een paar uur besteden aan foto’s zoeken ter inspiratie.

Sinds de laatste keer dat ik het heb gebruikt zijn er wat dingen veranderd waar ik natuurlijk meteen gretig gebruik van heb gemaakt. Zo heb ik een bord aangemaakt genaamd Mijn Huis Interieur Ideeën (very original, I know) en daarin secties aangemaakt voor elke kamer.

Ik begon met de spullen zoeken die ik in de opslag heb staan zoals m’n bed, Ikea kasten en andere meubels. Die foto’s zette ik in de sectie voor de kamer waar ik het wil hebben en zo had ik een basis om mee te werken.

De kamer waar ik het meest enthousiast over ben is de slaapkamer, mede omdat ik daar al echt een goed idee voor heb. Ik weet al precies de kleuren combinatie die ik wil en welke spullen ik er neer ga zetten. Zodoende kan ik me meer richten op de decoraties die ik wil om de ruimte af te maken.

Neem deze twee mooie prints: ik zie ze al zo aan de muur hangen in mijn slaapkamer! Omdat ze met koperfolie gemaakt zijn past het precies in het rosé-gouden thema van de slaapkamer. Gezien op: Etsy, PeppaPenny Prints.

Gezien op: Xenos en Casa.

 

Gezien op: WoonExpress.

Voor de rest heb ik zelf nog een aantal leuke spullen in de opslag staan. Zo heb ik een waxinelichthouder met een dromenvanger erop die waarschijnlijk op de kaptafel komt te staan en een echte dromenvanger die boven m’n bed komt te hangen.

~~~

Ik durf te wedden dat de slaapkamer als eerste af zal zijn. Voor de andere kamers heb ik wel ideeën, maar te veel om nu al een concreet beeld in mijn hoofd te hebben. Wat vind jij van mijn keuzes voor de slaapkamer? Te roze, misschien? Juist om die reden is dit alleen maar een wishlist en kunnen de decoraties nog veranderen de aankomende paar maanden.

Als je nog tips hebt voor leuke, kleine, particuliere winkels die ik kan steunen in deze tijd door een aankoop te doen: laat het me vooral weten!

Laat een reactie achter