Mijn mini mode studio

Mijn klerenkast puilt uit, maar toch weet ik nooit wat ik aan moet trekken. Klinkt bekend? Ik geloof dat we er allemaal wel last van hebben, maar hoe komt dat? Zijn we te lui om een paar minuten per dag extra te besteden en even goed te kijken wat leuk bij elkaar staat? Zijn we bang om iets met een print te combineren?Β  In mijn geval is het een combinatie van beide: omdat ik te bang ben om iets met een print te dragen (want: hoe combineer je het?) pak ik veel sneller kleren waarvan ik weet dat ze me goed staan (m.a.w.: wit shirtje, spijkerbroek, zwart jasje).

Gelukkig zijn er mensen op de wereld die dat gevoel snappen en anderen er graag bij helpen. Zo zijn er meer dan genoeg apps te vinden die je op alle gebieden wat hulp kunnen geven, zoals bijvoorbeeld het samenstellen van je kleurenpalet of gewoon hulp bij het zoeken naar je eigen stijl. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Stylebook, een app waarmee je foto’s neemt van individuele items in je kast en die je op je telefoon samenvoegt tot outfits. Er zijn nog veel meer opties in de app zelf, zoals een kalender en wishlist, maar daar heb ik nog niet echt naar gekeken. Dat bewaar ik voor wanneer ik wat foto’s heb gemaakt.

Mijn plan van aanpak metΒ Stylebook is om deze maand zoveel mogelijk mijn klerenkast uit te ruimen en foto’s te nemen van de items die blijven. Dan kan ik tijdens de vakantie spelen met het samenstellen van outfits, waar ik eerlijk gezegd nu al zin in heb. Ik weet dat ik een aantal hele leuke items in mijn kast heb hangen, maar omdat ik nooit echt de tijd nam om leuke combinaties te maken heb ik ze niet veel aangehad. Tijd om daar verandering in te brengen.

En jij? Hoe zit het met jouw stijl? Pak je zomaar wat uit de kast of denk je er even bij na?

Laat een reactie achter