Mijn feel-good afspeellijst op Spotify

Nu ik niet meer zo diep in een depressie zit als voorheen luister ik tegenwoordig weer veel muziek. Spotify helpt daar zeker bij met de kant-en-klare afspeellijsten en de aanraders die je op de home page vind. Af en toe ga ik ook op zoek naar specifieke muziek en volg ik de artiest of voeg ik een album toe aan mijn favorieten. Wat ik nog niet had gedaan was een playlist maken om te delen met anderen.

Sinds kort probeer ik mezelf eraan te herinneren dat ik leuke nummers op die afspeellijst moet zetten; vooral liedjes waar ik bij van word, van ga dansen of die me gewoon een goed gevoel geven. Op het moment van schrijven staan er 16 nummers op, maar ik hoop dat ik mettertijd er mee bij zal zetten.

Het is echt een mengelmoes aan muziek: van redelijk recente nummers tot liedjes waar ik vroeger helemaal gek op was. Ook de genres lopen uiteen, maar over het algemeen ga ik zeker wel meer de pop kant op. Het is gewoon vrolijke muziek!

~~~

Als jij tips hebt voor nummers die in de verzameling passen; laat het vooral weten! Helemaal als het een artiest/lied is dat ik nog niet ken!

Laat een reactie achter