De laatste-dag-van-de-week hersenspinsels

Mijn humeur van de afgelopen week kan omschreven worden in een paar woorden, maar ik moet een blog vullen. Ik heb helaas geen foto’s, fictie of iets anders creatiefs om te delen vandaag dus ik vraag me al de hele tijd af hoe ik dat zal doen. Wat vind ik leuk en kan ik gebruiken om mijn week samen te stellen?

Oh, ik weet het! Een lijstje!

  • Ziek zijn sucks.
  • Het voordeel was wel dat ik, in mijn heldere momenten, mijn plannen wat meer heb kunnen uitwerken. Het licht van mijn laptopscherm deed pijn aan mijn ogen en zodoende heb ik met de hand alles in mijn notitieboekje geschreven. Is het raar dat het me een gevoel van voldoening geeft om de pagina’s beschreven en gevuld te zien?
  • Voordat ik te ziek werd om iets anders te doen dan slapen heb ik wel nog foto’s gemaakt; de uitgelichte afbeeldingen die je nu bij (bijna) elk artikel ziet heb ik vandaag bewerkt en online gezet. Toen ik begon met de foto’s maken had ik geen idee hoe ik het wilde uitwerken totdat ik besloot mijn Instax Mini een terugkerende rol te geven. Hoe vind jij ze?
  • Netflix is volgens mij ieders beste vriend tijdens de griep en dat geldt voor mij ook. In de momenten dat ik wakker was heb ik het nieuwe seizoen van Fuller House gekeken en een paar YouTube video’s. Het wordt tijd dat Shane Dawson met iets nieuws komt want ik blijf zijn conspiracy theory video’s maar kijken.
  • Ik heb nog een bol.com cadeaukaart liggen en twijfel over wat ik ermee ga aanschaffen. Kies ik voor een fitness horloge zoals de Fitbit of schaf ik een Kobo e-reader aan? Mijn iPad 2 is al best oud en begint steeds trager te worden, ook wanneer ik alleen een boek aan het lezen ben. Een e-reader is in dat geval een goed idee. Ik ga vanaf morgen trainen met een schema en een horloge om mijn hardlooprondjes bij te houden zou dan heel erg handig zijn. Ik kan niet kiezen. Wat zou jij doen?
  • Vanavond ga ik naar bed met de hoop dat ik morgen energieker wakker word dan de voorgaande dagen en eindelijk ga beginnen met het waarmaken van mijn plannen. Het staat allemaal op papier, mijn bullet journal is klaar om gevuld te worden en ik heb er zin in. Let’s do this!

Ik zou nog door kunnen gaan, maar het zou alleen maar een herhaling zijn van wat ik al heb gezegd op mijn blog in de afgelopen week. Hoe was jouw week?

Laat een reactie achter