B is voor…

Boeken

Meegesleept worden in de verhalen, meeleven met de personages; voor mij het allermooiste aan het lezen van boeken. En als het een spannend boek is, is het maar moeilijk om stil te zitten.

Datum: 07/04/2015
Locatie: mijn huisje
Gebruikt: statief, Speedlite, 18-55mm lens, Photoshop

Dit is er ook weer zo één waar ik geen afscheid van kan nemen. Ik kon überhaupt geen ander woord bedenken én ik vind de set-up van deze foto gewoon te leuk om het niet mee te nemen in het project. Deze foto heb ik gemaakt voor de fotografie cursus waar ik op dat moment in 2015 mee bezig was. Sowieso vond ik het heel leuk om deze foto uit te werken van concept tot het eindresultaat dat je hierboven ziet, maar toen ik er ook nog eens goed commentaar op kreeg kon ik mijn geluk niet op.

Ik heb het uiteraard wel geprobeerd een beetje na te maken, maar ik was nooit helemaal blij met het eindresultaat. Waarschijnlijk omdat ik ze teveel vergelijk met deze, een foto waar ik nog steeds zo trots op ben dat ik hem niet los kan laten. Ik heb wel genoeg ideeën voor andere versies van deze foto die ik hoop uit te kunnen werken naar het beeld dat ik in mijn hoofd heb. Fingers crossed dat ik die snel kan laten zien!

Laat een reactie achter